Gemeenskapinspraak in die beplanning en koordinering van maatskaplike welsynsdienste - Van der Mescht, Jacoba Magrietha (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.