Kantoorbestuur as 'n komponent van die maatskaplikewerk-dienste in die Suid-Afrikaanse Weermag - Smith, Erna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.