Klientediens : die evaluering van 'n opleidingsprogram in interpersoonlike vaardighede - De Villiers, Paul Roux (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.