Kooperatiewe groepwerk as 'n didaktiese werkswyse in die sekondere skool - Swart, Pieter Bernardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.