Kwaliteit van lentekoring soos beinvloed deur klimaatstoestande gedurende korrelvulling - De Wit, Wouter Rijk Morkel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.