Landboudorpe : 'n strategie vir die sosio-ekonomiese ontwikkeling van plaaswerkers - Walters, Matthys Michiel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.