Mishandeling by vroue wat by algemene praktisyns in Suid-Afrika presenteer - Visagie, Anna Christiana (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.