Naamgewing en teenwoordigheid : 'n interpretasie van die teofanie in Eks. 3:14-15 - Loubser, Michiel Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.