n Analise van beleid en implementering in die voorsiening van laekostebehuising in Delft - Visagie, Alicia Clasby (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.