n Analise van die kommunikasiegebeure in skole met die oog op die ontwerp van 'n opleidingsmodel vir vakhoofde - Van Schalkwyk, P. L.(Phillipus Lodewicus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.