n Beginselmatige ontleding van onreelmatighede in die strafproses : met besondere verwysing na die ondervragingsprosedure by pleitverrigtinge - Du Toit, Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (LL. M.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.