Negatiewe teologie en godsverduistering : 'n dogmatiese ondersoek na die negatiewe teologie as moontlike antwoord op die Godsverduistering van die laat 20ste eeu - Fouche, J. B (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.