n Evaluering van inwaartse industrialisasie as groeistrategie vir Suid-Afrika - Siebrits, Franz Krige (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.