n Evaluering van kurrikuleringsprosedures en -beginsels van die opleidingskurrikula vir liggaamlike opvoedingsinstrukteurs in die Suid-Afrikaanse vloot - Combrinck, Martin Hermanus Adriaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.