n Evaluering van matriekvraestelle as 'n voorbeeld van kommunikatiewe toetse vir skryfvaardigheid - Kleinhans, James Aubrey (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.