n Flankerende gesprek met psigoanalise as 'n toegangsmetode tot abstrakte kuns - Van Deventer, Anriet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.