'n Gebalanseerde musiekopvoedkundige program vir aktiewe ouer persone in gestruktureerde diensleweringsorganisasies - Lamprecht, Dorathea Julia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (MMus)--Universiteit Stellenbosch, 1994.