n Kritiese vergelyking tussen die kerkbegrip by die Wereldraad van Kerke en die Ned Geref Kerk, soos verwoord in twee publikasies wat in 1990 verskyn het, Church and world en Kerk en samelewing - Nothnagel, Gert Johan Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.