n Kurrikulum vir klawerbordonderrig binne groepsverband vir vier- tot agtjarige kinders - Coertzen, Maria Aletta (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.