'n Ondersoek na die funksie van die sisteemteorie in die ontwerp van 'n basisteorie vir kruiskulturele pastoraat - Van Zyl, J. M. (Jurianus Marthinus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1994.