'n Ondersoek na die hiperlipidemie-veroorsakende mutasies en hul geassosieerde haplotipes in Suid-Afrikaanse hiperlipidemiese kleurlinge - Loubser, Odell (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 1994.