n Ondersoek na die korporatiewe beeld van die Departement Bedryfsielkunde van die Universiteit van Stellenbosch - Roux, Paulette (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.