n Ontwikkelingsrol vir die Suid-Afrikaanse Polisie : 'n nuwe benadering tot polisiering - Fourie, Marius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (MPA) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.