n Pastorale ondersoek na die vraagstuk verskynsel van geestelike binding met spesifieke verwysing na die vraagstuk van demoniese ingrepe - Kloppers, Jacobus S (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.