'n Steekproefopname na die kennisbasisse, orientasies, gebruikspatrone en gebruikshindernisse ten opsigte van die ontwikkeling en validering van keuringsprosedures by personeelkundiges in Suid-Afrika - Boolsen, Melissa (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.)--Universiteit van Stellenbosch, 1994.