n Studie van die molekulere eienskappe en kliniese toksikologie van die gifstof van die Suid-Afrikaanse Latrodectus spinnekop spesies - Muller, Gert Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph.D.)-Universiteit van Stellenbosch, 1994.