n Vergelykende studie van die Gereformeerde siening en die van dr. F.P. Moller oor die sakramente - Barry, Thomas Daniel van Reenen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.