n Vergelyking van die ontstaan, doelstellings en funksies van leerlingrade en students' representative councils met die oog op 'n sinvolle leerlingleierpraktyk vir die toekoms - Du Plessis, Wilhelmina Jacoba (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.