n Voorlopige studie vir die ontwikkeling van strategiese bestuursriglyne vir toerismebedrywe ten opsigte van die besigheidstoerismemark met spesifieke verwysing na die Wes-Kaap - Cloete, E. E.(Eckhard Eugene) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.