Omgewingsopvoeding in die RSA binne die formele onderwyskonteks : 'n fundamenteel-opvoedkundige evaluering van enkele denkmodelle - Swart, Kenau (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.