Ondersoek na die rolstoeltoeganklikheid van geselekteerde prominente Kaapse toeriste-attraksies - Barnard, William Wentzel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.