Persepsies op mikro-woonbuurtvlak in verband met veiligheid - Van der Merwe, Emile (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.