Persoonlikheidseienskappe van 'n groep spesifiek-leergestremde adolessente seuns - Kotze, Anna Magrietha (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (MA) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.