Politieke georganiseerdheid en gemeenskapsverhoudinge in twee landelike gemeenskappe - Muntingh, L. M (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.