Riglyne vir die uitvoer van 'n lewensvatbaarheidstudie van kapitaalprojekte - Stander, C. H.(Carel Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.