Siekepastoraat aan 'n persoon binne die tradisionele Afrika-kultuur - Goosen, Daniel Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.