Sielkundige kontrak : wedersydse verwagtings tydens die aanvangsfase van militer-akademiese studie - Beukes, Johannes Abraham (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Com.)--Universiteit van Stellenbosch, 1994.