Sintetiese potensiaal van fosforgestabiliseerde dianione afgelei van 3-oksobutanoate - Simpson, Lizl (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.