Skeiding van Pt(IV), Pd(II) en Rh(III) deur differensiele fotokatalitiese reduksie - Kriek, R. J.(Roelof Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.