Uitvoerdiversifiserende ontwikkeling van die mineraalryk Suid-Afrikaanse ekonomie - Breytenbach, Dalena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Com.)--Universiteit van Stellenbosch, 1994.