Vektormaksimering- en doelprogrammeringsbenadering vir meerdoelige programmering - Theron, Isabelle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.