Veranderinge in die neurosielkundige funksionering van chroniese alkoholiste in die eerste ses weke na onttrekking - Jonck, Malan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.