Wat laat 'n kerk groei? : 'n verkennende studie van NG Kerk-gegewens teen die agtergrond van Amerikaanse neigings - Bronkhorst, Jan Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.