Cicero 'historicus' : mosaiek en potskerf van die antieke geskiedskrywing - Schneider, Maridien (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Litt. et Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.