Die aanwending van 'n rekenaarsentrum ter bevordering van rekenaargeletterdheid in die primere skool - Arangies, H. L. (Hendrickus Lourens) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 1995