Die bestuur van kommunikasie in 'n streekbewaringsowerheid - Van der Merwe, C. V.(Christiaan Viljoen) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.P.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.