Die bevordering van beroepskeusegereedheid by standerd nege-skoliere in Namibie - Losch, Heletje Aletta Jacoba (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.