Die eksplisiete versinterne poetika van Sheila Cussons : 'n ondersoek na haar metapoesie - Janse van Rensburg, Carine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.