Die grooteilandstaat Madagaskar as 'n Afrikastaat : 'n polities-geografiese ondersoek - Muller, Donovan Fairbairn (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.