Die impak van 'Hallmark Tourist Events' : Kaapstad se vooruitsigte vir die Olimpiese Spele in 2004 - Smit, A. B.(Albertus Barend) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads-en Streeksbeplabeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1995.